Мешана салата
Write a review
Print
Ingredients
  1. 250 гр. биено сирење
  2. 2 поголеми домати
  3. 300 гр. краставици
  4. 300 гp. зелка рендана
  5. 100 гр. маслинки
  6. масло
  7. сол
  8. оцет
Instructions
  1. Редете од горенаведените состојки во овал по желба исечете парчиња од сите состојќи како и рендана зелка. Украсете ја салатата со маслинки.
bilboard.mk http://bilboard.mk/
Редете од горенаведените состојки во овал по желба исечете парчиња од сите состојќи како и рендана зелка. Украсете ја салатата со маслинки.
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WP Themes. | Thanks to Best Free WordPress Themes, Find WordPress Themes Free and Free WP Themes
ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ Е НАША ГРИЖА!
Visit Us On Facebook