Проја
Write a review
Print
Ingredients
  1. 4 јајца
  2. 2 дл јогурт
  3. лажици пченкарно брашно
  4. 12 лажици обично бело брашно
  5. пециво
  6. 100 мл масло
  7. 200 мл кисела вода
  8. 200 гр бело сирење
Instructions
  1. Од јајцата, јогуртот, брашното, пецивото и киселата вода направете тесто малку погусто од она за палачинки. Потоа во него ставете го сирењето, па сипете го во плех кој го намастивте и го набрашнивте. Печете на 200 степени околу половина час.
bilboard.mk http://bilboard.mk/
Од јајцата, јогуртот, брашното, пецивото и киселата вода направете тесто малку погусто од она за палачинки. Потоа во него ставете го сирењето, па сипете го во плех кој го намастивте и го набрашнивте. Печете на 200 степени околу половина час.
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | Designed by: Free WP Themes. | Thanks to Best Free WordPress Themes, Find WordPress Themes Free and Free WP Themes
БИДИ ИГРАЧ, А НЕ ГЛЕДАЧ !
Visit Us On Facebook