fbpx

Галичка шницла
Write a review
Print
Ingredients
  1. 750-800 гр. месо од шол, свинско или телешко
  2. 120 гр. галичко сирење
  3. сол, вегета
Instructions
  1. Месото се сече на шницли. На секоја шницла се става по 30 гр. сирење, Се ролува и се пече на плотна. Кога е печена шницлата, се гарнира по желба, а одозгора се ренда галичко сирење. Се сервира топло.
bilboard.mk https://bilboard.mk/
Месото се сече на шницли. На секоја шницла се става по 30 гр. сирење, Се ролува и се пече на плотна. Кога е печена шницлата, се гарнира по желба, а одозгора се ренда галичко сирење. Се сервира топло.
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Free WP Themes. | Thanks to Best Free WordPress Themes, Find WordPress Themes Free and Free WP Themes
ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ Е НАША ГРИЖА!
Visit Us On Facebook