Home
Мапа на сајтот
RSS Feed
Печено тесто
Супи и чорби
Апетајзери
Салати
Јадења од мелено месо
Вегетаријанскa храна
Специјалитети
Пилешки специјалитети
Специјалитети од суво месо,диво и полжави
Специјалитети од риба
Специјалитети од јагнешко и овчо месо
Специјалитети од свинско месо
Специјалитети од телешко и јунешко месо
November 27th, 2013
Hans
Ладна закуска
2013-12-13 10:17:05
Write a review
Save Recipe
Print
Ingredients
200 гр. кашкавал
200 гр. сирење
200 rp. пршута
Instructions
Се реди во овал и се декорира по желба и по идеја на домаќинката.
bilboard.mk https://bilboard.mk/
Се реди во овал и се декорира по желба и по идеја на домаќинката.
Posted in
Апетајзери
Галички похован кашкавал
»
Both comments and pings are currently closed.
Comments are closed.
Реклами
Powered by
WordPress
| Designed by:
Free WP Themes
. | Thanks to Best
Free WordPress Themes
, Find
WordPress Themes Free
and
Free WP Themes
ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ Е НАША ГРИЖА!