fbpx

Омлет со вргањ
Write a review
Print
Ingredients
  1. Сварете го вргањот со млеко и малку сол. Откако ќе се свари извадете го и процедете го низ цедалка. Ставете во тава малку масло, и така исцедениот вргањ испжете го со јајцата.
Instructions
  1. 200 гр. сув вргањ
  2. 4 јајца
  3. Млеко
  4. Масло
  5. Сол
bilboard.mk https://bilboard.mk/
Сварете го вргањот со млеко и малку сол. Откако ќе се свари извадете го и процедете го низ цедалка. Ставете во тава малку масло, и така исцедениот вргањ испжете го со јајцата.
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Free WP Themes. | Thanks to Best Free WordPress Themes, Find WordPress Themes Free and Free WP Themes
ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ Е НАША ГРИЖА!
Visit Us On Facebook