fbpx

Салата од млад кромид
Write a review
Print
Ingredients
  1. 2 китки млад кромид
  2. 4 јајца
  3. масло
  4. оцет
  5. сол
Instructions
  1. Сварете ги јајцата, и излупете ги и исечете ги на резенки. Кромидот исчистете го, измијте го и исечкајте го. Ставете го во чинија за салата, посолете го, налејте го со масло и полека измешајте. На крај ставете ги резенките од јајцата и повтoрно лесно измешајте ја салатата.
bilboard.mk https://bilboard.mk/
Сварете ги јајцата, и излупете ги и исечете ги на резенки. Кромидот исчистете го, измијте го и исечкајте го. Ставете го во чинија за салата, посолете го, налејте го со масло и полека измешајте. На крај ставете ги резенките од јајцата и повтoрно лесно измешајте ја салатата.
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Free WP Themes. | Thanks to Best Free WordPress Themes, Find WordPress Themes Free and Free WP Themes
ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ Е НАША ГРИЖА!
Visit Us On Facebook