fbpx

Салата со праз и маслинки
Write a review
Print
Ingredients
  1. 3 страка праз
  2. 250 гр. маслинки
  3. црвен пипер
  4. масло
  5. сол
Instructions
  1. Исчистете го празот, измијте го добро и исечкајте го ситно. Во чинија за салата ставете го празот, маслинките, црвениот пипер, се убаво измешајте и налејте ја салатата со масло. Во зависност од соленоста на маслинките ставете сол по желба..
bilboard.mk https://bilboard.mk/
Исчистете го празот, измијте го добро и исечкајте го ситно. Во чинија за салата ставете го празот, маслинките, црвениот пипер, се убаво измешајте и налејте ја салатата со масло. Во зависност од соленоста на маслинките ставете сол по желба.
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Free WP Themes. | Thanks to Best Free WordPress Themes, Find WordPress Themes Free and Free WP Themes
ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ Е НАША ГРИЖА!
Visit Us On Facebook