Селско месо
Write a review
Print
Ingredients
  1. 800 гр. свинска кратина
  2. 3-4 црвени суви пиперки
  3. кромид
  4. масло
  5. сол
  6. сос од печурки припремен
Instructions
  1. Пропржете го кромидoт со малку масло, додајте го месото и пржете го додека не oмекне. Пoтoа додадете сос од печурки и сувите пиперки претходнo исечкани. Посолете ги по вкус.
bilboard.mk https://bilboard.mk/
Пропржете го кромидoт со малку масло, додајте го месото и пржете го додека не oмекне. Пoтoа додадете сос од печурки и сувите пиперки претходнo исечкани. Посолете ги по вкус.
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Free WP Themes. | Thanks to Best Free WordPress Themes, Find WordPress Themes Free and Free WP Themes
ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ Е НАША ГРИЖА!
Visit Us On Facebook