fbpx

Шницла во вино печена во фолија
Write a review
Print
Ingredients
  1. 4 поголеми шницли
  2. 4 парчиња шунка
  3. 4 парчиња кашкавал
  4. 1 чаша вино
  5. путер
  6. црн пипер
  7. сол
  8. магданос
  9. црвен пипер
Instructions
  1. Истолчете ги шницлите но не многу, посолете ги, ставете црн пипер и пропржете ги на путер. Преку шницлите ставете парче шунка, преку шунката ставете кашкавал, попрскајте ја со вино, ставете ја во фолија, завиткајте ги убаво и наредете ги во тава и печете ги во рерна. Кога ќе бидат готoви порoсете ги со црвен пипер и магдoнoс.
bilboard.mk https://bilboard.mk/
Истолчете ги шницлите но не многу, посолете ги, ставете црн пипер и пропржете ги на путер. Преку шницлите ставете парче шунка, преку шунката ставете кашкавал, попрскајте ја со вино, ставете ја во фолија, завиткајте ги убаво и наредете ги во тава и печете ги во рерна. Кога ќе бидат готoви порoсете ги со црвен пипер и магдoнoс.
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Free WP Themes. | Thanks to Best Free WordPress Themes, Find WordPress Themes Free and Free WP Themes
ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ Е НАША ГРИЖА!
Visit Us On Facebook