fbpx

Ќофте со Спанаќ
Write a review
Print
Ingredients
  1. 1/2 кгр. спанаќ
  2. 1 јајце
  3. 1 лажица трошки
  4. сол
  5. црн пипер
  6. маст
Instructions
  1. Обаврете го и сомелете го спанаќот. На сомелениот спањаќ додајте една лажица трошки, сол по вкус, црн пипер и 1 јајце, па сето ова замесете го. Од добиената смеса правете ќофтиња. Ќофтињата испохувајте ги во смеса од брашно, јајца и трошки и пржете ги. Служете ги со кисело млеко.
bilboard.mk https://bilboard.mk/
Обаврете го и сомелете го спанаќот. На сомелениот спањаќ додајте една лажица трошки, сол по вкус, црн пипер и 1 јајце, па сето ова замесете го. Од добиената смеса правете ќофтиња. Ќофтињата испохувајте ги во смеса од брашно, јајца и трошки и пржете ги. Служете ги со кисело млеко.
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Free WP Themes. | Thanks to Best Free WordPress Themes, Find WordPress Themes Free and Free WP Themes
ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ Е НАША ГРИЖА!
Visit Us On Facebook